Stichting Uitgeester Senioren Middelweg 5 1911 EA Uitgeest tel: 0251-319020 s.u.s@inter.nl.net

Nieuws

KICK OFF: Project Doortrappen start op maandag 10 mei met twee fietstochten

Stap op de fiets en doe mee!
Project ‘Doortrappen in Uitgeest’ gaat van start.  Op maandag 10 mei om 09.45 uur openen wethouders Cecilia van Weel en Cees Beentjes het project ‘Doortrappen in Uitgeest’ voor het gemeentehuis van Uitgeest.
Het project staat voor veiliger fietsen tot je 100ste. (Mede) door fietsen blijven ouderen langer gezond, sociaal en zelfredzaam.

Aanmelden fietstocht
Op maandagochtend 10 mei organiseren Stichting Uitgeest Senioren, het Sociaal Team en de Buurtsportcoach fietstochten van 20 of 28 km om het project letterlijk ‘af te trappen’. De fietstochten starten op verschillende tijdstippen en iedereen mag meedoen. Aan elke deelnemer wordt een leuke ‘toolset’ uitgereikt. Er is plek voor 46 deelnemers, vol is vol. Aanmelden is gratis en kan via:
https://www.sportenbewegeninuitgeest.nl/doortrappen-fietstocht-20km
https://www.sportenbewegeninuitgeest.nl/doortrappen-fietstocht-28km

Project ‘Doortrappen’
Doortrappen in Uitgeest wordt georganiseerd door de Stichting Uitgeester Senioren (S.U.S.), de buurtsportcoach Uitgeest en het Sociaal Team Uitgeest. Vanuit het project worden in de toekomst meer activiteiten georganiseerd, zoals (gratis) fietslessen en oog- en gehoortesten. Meer informatie kunt u krijgen via de S.U.S. via telefoon- nummers 0251 – 319020 en 06-2575 6263 of via de mail s.u.s@inter.nl.net. Zie ook doortrappen.nl.

Informatie over oefeningen om fit te kunnen fietsen, gedragsregels en veiligheidstekens is te vinden door op onderstaande linken te klikken:

Fietsfitoefeningen
Gedragsregels
Veiligheidstekens