Stichting Uitgeester Senioren Middelweg 5 1911 EA Uitgeest tel: 0251-319020 s.u.s@inter.nl.net

Nieuws

LEZING over PERU door Hetty Franzani op donderdag 22 februari

In mei van het vorig jaar heeft Hetty een prachtige rondreis van drie weken gemaakt door Peru, het boeiende land aan de kust van de Grote Oceaan in Zuid-Amerika. Peru is een land van heel grote tegenstellingen, zowel wat betreft de natuur als de cultuur. Het is niet mogelijk om het hele land in drie weken te bereizen en  daarom betrof haar rondreis het zuidelijk deel dat grenst aan het noorden van Chili. De oude beschavingen van Peru zijn voor een deel weggevaagd door onderlinge oorlogen maar ook door de komst van de Europeanen, die, belust op goud, verwoestend door het land trokken.

Maar gelukkig is er ook veel bewaard gebleven,  beschermd als het ware door de overweldigende natuur.

Heel  graag wil Hetty u met dit bijzondere land en  haar kleurrijke en gastvrije bewoners kennis laten maken en u meenemen op een reis die gaat  door uitgestrekte woestijnen en de hoogten en diepten van het Andesgebergte.

Donderdag 22 februari, aanvang 09.30 uur. Kosten € 2,– inclusief koffie/thee in de pauze. U kunt vooraf of aan de zaal (indien voorradig) een kaartje kopen.

INFORMATIE EN OPGAVE:
Op het kantoor van de Stichting Uitgeester Senioren, op de eerste etage van Dorpshuis de Zwaan, Middelweg 5, 1911 EA Uitgeest, telefonisch: 0251 – 31 90 20 of via de mail: s.u.s@inter.nl.net. Zie ook onze website: www.uitgeestersenioren.nl.