Stichting Uitgeester Senioren Middelweg 5 1911 EA Uitgeest tel: 0251-319020 s.u.s@inter.nl.net

Nieuws

ONDERNEEM ACTIVITEITEN MET ‘TREFFERS BUCH’

Ben je op zoek naar iemand met wie je een interesse deelt, een wandel/fietsmaatje of gewoon iemand voor de gezelligheid? Vanaf februari lanceren de Welzijnsorganisaties uit Heiloo, Uitgeest en Castricum een gezamenlijke nieuwe website genaamd  ‘Treffers’ : www.treffersbuch.nl.  Treffers Buch is een leuke en makkelijke manier om nieuwe mensen te leren kennen. Hier vind je mensen van diverse leeftijden uit de regio’s Heiloo, Castricum, Uitgeest en Bergen die net als jij op zoek zijn naar ‘gewoon’ een vriend of vriendin voor gezelschap en het gezamenlijk ondernemen van activiteiten.

Het is een website om nieuwe mensen te leren kennen, samen activiteiten te ondernemen en om vriendschappen te stimuleren. Het is gericht op inwoners van de BUCH (Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo). De activiteiten vinden plaats in de BUCH of starten vanuit de BUCH.’

De organisatie achter ‘Treffers BUCH’ plaatst activiteiten, maar ook de leden zelf kunnen activiteiten bedenken en deze op de website zetten.  Door het meedoen aan activiteiten en samen op pad te gaan kunnen er nieuwe vriendschappen ontstaan.

‘Treffers BUCH’ is voor inwoners vanaf 20 jaar tot 75 jaar en ouder. Het platform staat voor iedereen open, zolang je respectvol met elkaar omgaat, het leuk vindt om nieuwe mensen te leren kennen en gezellige activiteiten te ondernemen.

De activiteiten zijn in 6 verschillende categorieën verdeeld, zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor actief/sportief, muziek/theater of eten/drinken, op de website lees je er meer over.

Het lidmaatschap is het eerste half jaar van 2022 gratis, daarna

€ 5, per kwartaal. Voor vragen of informatie kun je contact opnemen via info@treffersbuch.nl of bel de S.U.S. 06 -2575 6263.