Stichting Uitgeester Senioren Middelweg 5 1911 EA Uitgeest tel: 0251-319020 s.u.s@inter.nl.net

Nieuws

REPAIR CAFE & COMPUTERSPREEKUUR op donderdag 15 oktober

DONDERDAG 15 oktober van 09.30 UUR tot 11.30 UUR
in DORPSHUIS DE ZWAAN, MIDDELWEG 5 te UITGEEST

De Stichting Uitgeester Senioren (S.U.S.) organiseert maandelijks  het Repair Café. Uitgeesters kunnen hier hun kapotte spullen ter plaatse, samen met vrijwillige reparateurs, weer in orde maken.
Er zijn vrijwilligers aanwezig die u gaan helpen met reparatie aan: kleding/textiel, elektrische apparaten, fietsen, rollators, computers en kleine huishoudelijke apparaten.
De toegang is gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig. Er wordt een kleine vergoeding voor koffie/thee gevraagd.

Reparaties zijn kosteloos, maar u dient zelf zorg te dragen voor materialen die nodig zijn om een reparatie te verrichten.
Komt u ook? Tot ziens in het Repair Café.

INFORMATIE :
Informatie op het kantoor vd Stichting Uitgeester Senioren, 1ste etage van Dorpshuis de Zwaan, Middelweg 5, 1911 EA Uitgeest,
telefoon.: 31 90 20 of via de mail: s.u.s@inter.nl.net.

 

COMPUTERSPREEKUUR op donderdag 17 september

Heeft u problemen met of vragen over het gebruik van uw laptop, iPad of tablet, dan kunt u op dit spreekuur terecht. Er is een deskundige vrijwilliger aanwezig die u hulp biedt. Dit is geen cursus of workshop en niet bedoeld voor reparaties. Het computerspreekuur wordt gelijktijdig met het Repair Café gehouden.

Donderdag 17 september van 09.30 – 11.30 uur. Gratis toegang. Aanmelden is niet nodig. Koffie/thee is tegen een geringe vergoeding te verkrijgen aan de bar.