Stichting Uitgeester Senioren Middelweg 5 1911 EA Uitgeest tel: 0251-319020 s.u.s@inter.nl.net

Nieuws

REPAIR CAFÉ en COMPUTER CAFÉ op donderdag 14 november


REPAIR CAFÉ
De Stichting Uitgeester Senioren (S.U.S.) organiseert maandelijks  het Repair Café. Uitgeesters kunnen hier hun kapotte spullen ter plaatse, samen met vrijwillige reparateurs, weer in orde te maken.
Er zijn vrijwilligers aanwezig die u gaan helpen met reparatie aan: kleding/textiel, elektrische apparaten, fietsen, rollators, computers en kleine huishoudelijke apparaten.
Reparaties zijn kosteloos, maar u dient zelf zorg te dragen voor materialen die nodig zijn om een reparatie te verrichten. Komt u ook? Tot ziens in het Repair Café

COMPUTERSPREEKUUR
Heeft u problemen met of vragen hebben over het gebruik van uw laptop, iPad of tablet, dan kunt u op dit spreekuur terecht. Er zijn twee deskundige vrijwilligers aanwezig die u hulp bieden. Dit is geen cursus of workshop en niet bedoeld voor reparaties. Het computerspreekuur wordt gelijktijdig met het Repair Café gehouden.

COMPUTER CAFÉ – NIEUW
Het Computercafé is een nieuwe activiteit van de S.U.S. Alle geïnteresseerden met laptop, tablet of iPad zijn welkom. Het maakt niet uit of je beginner of gevorderd bent. De bedoeling is om van elkaar te leren en tips uit te wisselen. Wat de één niet weet, dat weet de ander en zo word je steeds handiger. Wie wil dat nou niet? Er is ook een computerdocent aanwezig voor als je er onderling niet uitkomt.
Het computercafé is op andere plaatsen al een groot succes, dus we hopen dat dit het ook gaat worden in Uitgeest. Het Computercafé wordt gelijktijdig met het computerspreekuur en het Repair café gehouden

De toegang is gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig. Er wordt een kleine vergoeding voor koffie/thee gevraagd. Locatie: Dorpshuis de Zwaan, Middelweg 5 te Uitgeest.

Data in 2019: 14 november

Informatie op het kantoor van de S.U.S., 1ste etage van Dorpshuis de Zwaan, Middelweg 5, te Uitgeest, tel. 31 90 20, mail s.u.s@inter.nl.net.